Bruce Lee

Bruce LeeÄr du redo för lite Hong Kong action i din dator eller mobil? Bruce Lee var kampsportslegenden som blev skådis och tog världen med storm. Den Hong Kong-födde Bruce hann med att skapa en egen kampsport och bli firad stjärna i ett antal actionfilmer innan han tyvärr gick bort alldeles för tidigt. Bruce Lees arv lever dock kvar i allra högsta grad och nu har han till och med fått en alldeles egen videoslot, Bruce Lee – A Dragon’s Tale.

Bruce Lee är en videoslot från Williams Interactive. Denna spelutvecklare skapar främst så kallade Vegas-slots, det vill säga slots av den typen som står i riktiga spelhallar framför allt i Las Vegas. Det som karakteriserar Vegas-slots är dels grafiken, som alltid är mycket färgglad, och dels uppsättningen funktioner som alltid inkluderar vilda symboler (ofta staplade) och free spins, men sällan något mer.

Bruce Lee är dock ingen vanlig Vegas-slot. Här finns nämligen fyra olika uppsättningar hjul. Till vänster finns ”huvudspelet” som består av fem hjul och tre rader. Till höger finns tre ytterligare uppsättningar hjul enligt samma format. Alla fyra spelskärmar snurrar separat men eventuella vilda symboler i huvudspelet kopieras till de övriga tre hjulen. Om det dyker upp vilda symboler på de fem hjulen till vänster kommer de alltså att dyka upp på samma positioner också på hjulen till höger.

När du aktiverar free spins får du alltid 10 gratissnurr att spela. Du får också en multiplikator för dina vinster. Lite speciellt är att storleken på multiplikatorn bestäms av hur många free spins-symboler du får och dessutom på hur många hjul. Som mest kan du få 10 free spins med en multiplikator på fantastiska 12x vinsterna.