Tjäna upp till 290 spinns

Fruit Shop slot

Tjäna upp till 240 spinns på Maria

Sommaren är långt ifrån slut på Maria Casino. Alla medlemmar på Maria har nämligen under två veckor möjligheten att samla ihop totalt 240 free spins bara genom att göra några insättningar. Vi har presenterat ganska många olika sommarerbjudanden under juli, men det här erbjudandet tar nog priset som det bästa!

Sätt in pengar – få free spins

Det kunde inte vara enklare att ta del av Marias erbjudande Semester Spins. Vad du behöver göra är att först anmäla dig för kampanjen genom att ange ditt användarnamn på kampanjsidan. Nästa steg är att helt enkelt göra en insättning på minst 250 kr. Hur många free spins du kan tjäna kan du utläsa av följande.

Fram till 1 augusti:

  • Sätt in minst 250 kr = få 20 free spins
  • Sätt in minst 500 kr = få 50 free spins
  • Sätt in minst 1000 kr = få 120 free spins

Dina free spins gäller på Fruit Shop och de aktiveras omkring kl. 18:00 den 2 augusti.

Mellan 2 augusti – 8 augusti gäller exakt samma erbjudande. Skillnaden är att dina free spins, som du får tilldelade den 9 augusti, gäller på Subtopia. Självklart kan du snurra dina gratissnurr både på datorn och i mobilen.

Tjäna 50 free spins på Starburst

Casumo har precis dragit igång en minikampanj med ett riktigt käckt och minst sagt passande namn. I kampanjen ”Stjärnklara dagar” kan du fram till torsdag kl. 23:59 skrapa ihop upp till 50 free spins på Starburst, detta bara genom att göra en insättning. Lyckas du aktivera Starbursts expanderande stjärnor och kamma hem storvinsterna?

Med en insättning på minst 20 euro tjänar du 20 free spins på Starburst. Sätter du i stället in minst 50 euro får du just 50 free spins. Enklare kan det inte bli! Så fort din insättning är registrerad behöver du bara klicka dig fram till dina medlemssidor och klicka på den värdesak som precis har aktiverats. Då förflyttas du direkt till Starburst och kan börja drömma om astronomiska vinster!